dekoratør og boligstyling

Jeg tilbyder

bolig- OG  BUTIKSINDRETNING / blomsterdekorationer OG UDSMYKNING TIL FEST

BOLIG­INDRETNING & BOLIG­STYLING

Jeg ønsker at hjælpe dig til at få det hjem du drømmer om. Så hvis du har brug for hjælp til indretningen af et enkelt rum eller et helt hjem vil jeg med glæde hjælpe dig på vej, og guide dig rundt i møbel og interiørjunglen. Min fornemmeste opgave er at forstå mine kunder og deres behov.

“Vores hjem er vores base – her skal vi skal føle os hjemme og godt tilpas”.

HJÆLP TIL INDRETNING

Til dig der skal have hjælp til indretning af et eller flere rum i din bolig. Eller står og skal have solgt dit hus og det skal gøre det salgsklar. Det behøver ikke altid at være en dyr løsning der skal til, for at din bolig kan få lavet en ”make over”, jeg kan sagtens tage udgangspunkt i et lille budget og gøre med de ting der er i boligen i forvejen. Mit udgangspunkt er altid førstehåndsindtrykket, når jeg kommer til et hus. Det er det også for en interesseret huskøber. Mit arbejder går ud på at hjælpe jer med at gøre huset så indbydende og enkelt som muligt, med udgangspunkt i, at I stadig bor der, med jeres personligheder. Jeg hjælper med at fremhæve de særlige egenskaber og detaljer, som fanger interessen. Jeg besøger jeres hus og starter allerede mine observationer ved ankomsten til jeres hus og have. Jeg laver også gerne den ”store pakke” hvor der skal købes nyt interiør til boligen mm. Jeg kommer gerne til disse opgaver i dagstimerne. Indretningspakke fra 2.200,- ekskl. moms.

PRISER

1 RUM

Op til 2 timer: 2200 kr. inkl moms (Herefter 375 kr. i timen ex. moms) I denne pakke er der inkluderet : Et møde hjemme hos jer. Jeg kommer med konkrete løsningsforslag, på baggrund af jeres ønsker og behov. Jeg sender en kort handlingsplan til jer efter mødet. Dette er ikke inkluderet: Bestilling af møbler og interiør. Styling og indretningen af jeres hjem, afslutningsvis. Ekstra: Kørsel: 3 kr. pr. km.

Besøg min webshop

livingcozy.dk

hvor jeg tilbyder 15% hvis du har booket mig til et indretningsprojekt til din bolig eller kontor

GÅ TIL SHOPPEN

OPSÆTNING OG STYLING AF

MESSESTANDE

Jeg kan hjælpe dig med at promovere netop dit brand, trække opmærksomhed til din stand og dermed flere besøgende. Ofte trænger man til fornyelse eller en anden måde at præsentere sine produkter og få fokus på den enkelte varer. Når kunderne skal købe dit produkt, skal kunden først vide at du og dine varer findes, det gør jeg ved at få skabt den rigtig opmærksomhed omkring dit produkt og dig.

FÅ FLERE KUNDER OG ØGET SALG

VINDUES­DEKORATIONER BUTIKS­INDRETNING & SHOWROOMS

Med mange års erfaring som dekoratør kan jeg skabe de rammer omkring din butik/vindue mm. der skaber mere trafik, så du har mulighed for at opnå mersalg. Det kan også være du har behov for at få hjælp til at skabe den rigtige stemning ved sæsonskift og der er nye varer der skal præsenteres, så kan jeg hjælpe med det. Det handler om at få skabe et genkendeligt gadebillede der trækker opmærksomhed og kunden får købt noget med hjem de bliver glade for.

BRYLLUP KONFIRMATION & BARNEDÅB

BLOMSTER­DEKORATION

Med 17 års erfaring indenfor blomster, står jeg inde for et godt håndværk, og har en god portion kendskab til at skabe de rigtige rammer til livets store fester. Det er min opgave at ramme lige netop den stil og stemning I ønsker for jeres fest. Vi mødes altid til et uforpligtende møde hvor vi snakker om jeres ønsker og så udarbejder jeg et tilbud til jer ud fra det.

Lad os tage en snak

KONTAKT