Blomster

Translation missing: da.general.blog.update
Blomster

Skal du også holde bryllup eller anden form for begivenhed i dit liv og drømmer du om at skabe den perfekte stemning og udtryk på din/jeres dag?

 

Blomster og dekorationer er en fantastisk måde at skabe og understrege hyggelige rammer og stemninger i rum, både indendørs og udendørs. I min optik er det er kun fantasien der sætter grænser. Med mine 17 års erfaring som blomster dekoratør, er det min erfaring at blomster og dekorationer kan skabet et finish samt en røde tråd i udtrykket, som intet andet kan. Måske har du helt styr på hvor meget blomster skal fylde, hvilken stil og hvordan, eller måske kan du slet ikke overskue hvor du skal starte. Uanset hvad hjælper jeg dig/jer på rejsen, så i kan slappe af og nyde processen.

 

Med et skarpt øje for detaljen, mit flair for sammensætning, samt pligtopfyldende og arbejdsomme nærvær har jeg hjulpet over 500 kunder med at skabe deres livs fester og begivenheder med smukke blomster og dekorationer. Det vigtigste for mig i et samarbejde er at du/i får det resultat som i drømmer om, men lige så vigtigt en god oplevelse og ro til at nyde processen. Det vil være mig en glæde at kunne hjælpe dig/jer med at skabe den fest og/eller begivenhed i drømmer om.

Translation missing: da.general.blog.publish Translation missing: da.general.blog.update

You May Also Like