1. NÅR DU HAR BESTILT: Når du har bestilt varer på dianarose.dk, modtager du automatisk en email, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt samt prisen på disse. Denne mail er en elektronisk kvittering og ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse. Dianarose.dk kan efterfølgende annullere bestillingen, i så fald der er tale om tekniske problemer, trykfejl, udsolgte varer eller lignende.
Du vil modtage den endelige ordrebekræftelse når dine varer afsendes fra vores lager.

2. PRISER: Alle de angivne priser er inklusiv 25% moms og i danske kroner. Der tages forbehold for pris- og tastefejl.

3. BETALING: Du kan bestille og betale online via: Dankort, VisaDankort, Mastercard, Paypal og bankoverførsel, det skal ske på reg. nr. 2104 konto nr. 6277123809. Betalingen sker først når vi har afsendt dine varer fra vores lager. Dog skal bankoverførsel ske inden varen bliver afsendt.
De oplysninger du giver omkring dit kort, bliver sendt krypteret til PBS og bliver på intet tidspunkt gemt af Dianarose.dk.

4. FORSENDELSE OG LEVERING: Den angivne fragtpris er per forsendelse, og uafhængig af hvor mange produkter du køber. Ansvaret for varen ligger hos Dianarose.dk, indtil pakken er indleveret til fragtleverandør, derefter er det en sag mellem dem og dig hvis pakken ikke kommer frem. Vi leverer med Post Danmark, DAO eller GLS i hele Danmark, indenfor 3-5 hverdage. Fragtprisen i Danmark kun 59 kr. til pakkeboks og bestillinger over 700 kr. dog max 5 kg. leveres fragtfrit.

5. FORTRYDELSESRET: Dianarose.dk yder 30 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget i. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan returnere en varen, ved at sende den retur til Dianarose.dk. Når du returnerer varer, udfyld da venligst den returseddel der er vedlagt din forsendelse. Vi bytter gerne til en anden varer. Hvis du ønsker dette, henstiller vi til, at du laver en ny bestilling og beder om beløbet refunderet for bytte-varen.

6. REKLAMATIONSRET: I overensstemmelse med købeloven ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Dette betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt kontakte Dianarose.dk på mail freelancedeko@live.dk eller tlf. 28761779.